Υπηρεσίες

Barista & Coffee Seminars 

 
Η VK Quality Brands διαθέτει άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις με ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης - παρουσιάσεων. Εκπαιδεύσου δίπλα στον έμπειρο barista trainer Γιάννη Χριστουλάκη και μυήσου στον υπέροχο κόσμο του καφέ όπου κατέχει την διάκριση SCA Coffee Diploma. Σκοπός των διάφορων εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι να αποκομίσουν  οι συμμετέχοντες τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική τεχνογνωσία για την παρασκευή των σωστών ροφημάτων καφέ και των αναγκών στην σύγχρονη καφετέρια.

 
Bartending Seminars
 

Η όρεξη για γνώση δεν σταματά ποτέ. Στις άρτιες & σύγχρονες εγκαταστάσεις της VK Quality Brands έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο με πολλή αγάπη, στον οποίο διοργανώνουμε εκπαιδεύσεις και σεμινάρια που αφορούν επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Το επάγγελμα του bartender βρίσκεται σε άνθηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ζούμε στην 2η χρυσή εποχή του cocktail, οπως ονομάζουμε τα τελευταία χρόνια, και οι ευκαιρίες για εργασία πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Ωστόσο το ίδιο συμβαίνει και με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, όπου χρειάζονται επαγγελματίες bartenders με γερές βάσεις. Αυτό το σεμινάριο δίνει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις που απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως bartenders σε bar, εστιατόριο ή ξενοδοχείο. Οι γνώσεις που αποκομίζουν είναι τόσο πρακτικές, ώστε να ασκήσουν το συγκεκριμένο επάγγελμα, όσο και θεωρητικές έτσι ώστε να εργάζονται χωρίς ερωτήματα και απορίες.  Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες έχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να εργαστούν ως bartenders.

Masterclasses & Workshops


Ανάλυση νερού καφέ
 

Έχοντας επενδύσει σε γνώσεις και εξοπλισμό στον τομέα της ανάλυσης νερού διαθέτουμε τεχνογνωσία και εμπειρία όπου αντιμετοπίζουμε κάθε περίπτωση νερού με εξιδικευμένα φίλτρα ώστε να πετύχουμε τις ιδανικές απαιτούμενες τιμές για την παραγωγή espresso και πάγου.
 
Service μηχανών καφέ και μύλων - Service ψυγείων αναψυκτικού και παγωτών

Φροντίζουμε για την σωστή συντήρηση του εξοπλισμού σας. Διαθέτουμε κατάλληλες εγκαταστάσεις και εξιδικευμένο προσωπικό ώστε να αναλάβουμε το service των μηχανημάτων σας καθώς και κάποιας βλάβης.

Consulting (Μελέτη και οργάνωση)
 
Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την οργάνωση του επαγγελαμτικού σας χώρου, έχοντας κάτοψη του χώρου καθώς και το ίδιο χώρο, όσον αφορά την μέγιστη αξιοποίηση του και εργονομία στην τοποθέτηση των κατασκευών και συσκευών.
 
Δημιουργία Cocktail List
 
Σχεδιασμός συνταγών κοκτειλ και δημιουργία cocktail list απο διακεκριμένους συνεργάτες με βάση τις ανάγκες κάθε επιχείρησης σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις για να μπορεί κάθε συνεργάτης να διατηρεί ανταγωνιστικό αλλα και εύγεστο προφιλ.

 
Δημιουργία Καταλόγου Ροφημάτων
 
Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις φροντίζουμε να παρέχουμε στον υποψήφιο συνεργάτη κατάλογο όπου περιλαμβάνει καφές, διάφορες παραλάγες καφέ καθώς επίσης δημιουργούμε συνταγές ροφημάτων καθώς και signature beverages.
 
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!