Υπηρεσίες & Σεμινάρια

Barista & Coffee Seminars 

 

Η VK Quality Brands διαθέτει άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις με ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης - παρουσιάσεων. Εκπαιδεύσου δίπλα στον έμπειρο barista trainer Άγγελο Κοτσιφάκη και μυήσου στον υπέροχο κόσμο του καφέ όπου κατέχει την διάκριση SCA Coffee Diploma. Σκοπός των διάφορων εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι να αποκομίσουν  οι συμμετέχοντες τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική τεχνογνωσία για την παρασκευή των σωστών ροφημάτων καφέ και των αναγκών στην σύγχρονη καφετέρια.  Για κράτηση θέσης στείλετε email στο info@vkcompany.gr.
 

Barista Level One
 

Καρπός του καφέ
Επεξεργασία του καρπού
Άλεσμα και μύλοι άλεσης
Μηχανή espresso
Το νερό
Το γάλα
Το cafe ως επιχείρηση
Εξοπλισμός και εργαλεία
Παρασκευή ροφημάτων
Speed Training

Το σεμινάριο Barista L1 είναι ιδανικό για Barista που θέλουν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να εργαστούν στον τομέα της εστίασης.

Για κράτηση θέσης στείλετε email στο info@vkcompany.gr.
 

Μπορείς να κάνεις κράτηση για το μάθημα με τραπεζική κατάθεση ή με μετρητά, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@vkcompany.gr.

Για πληρωμές με μετρητά απαιτείται προκαταβολή 50% για τη διασφάλιση της κράτησής σας.



Masterclasses & Workshops

Ανάλυση νερού καφέ

Έχοντας επενδύσει σε γνώσεις και εξοπλισμό στον τομέα της ανάλυσης νερού διαθέτουμε τεχνογνωσία και εμπειρία όπου αντιμετοπίζουμε κάθε περίπτωση νερού με εξιδικευμένα φίλτρα ώστε να πετύχουμε τις ιδανικές απαιτούμενες τιμές για την παραγωγή espresso και πάγου.

Service μηχανών καφέ και μύλων - Service ψυγείων αναψυκτικού και παγωτών

Φροντίζουμε για την σωστή συντήρηση του εξοπλισμού σας. Διαθέτουμε κατάλληλες εγκαταστάσεις και εξιδικευμένο προσωπικό ώστε να αναλάβουμε το service των μηχανημάτων σας καθώς και κάποιας βλάβης.

 

Consulting (Μελέτη και οργάνωση)
 

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την οργάνωση του επαγγελαμτικού σας χώρου, έχοντας κάτοψη του χώρου καθώς και το ίδιο χώρο, όσον αφορά την μέγιστη αξιοποίηση του και εργονομία στην τοποθέτηση των κατασκευών και συσκευών.

Δημιουργία Cocktail List
 

Σχεδιασμός συνταγών κοκτειλ και δημιουργία cocktail list απο διακεκριμένους συνεργάτες με βάση τις ανάγκες κάθε επιχείρησης σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις για να μπορεί κάθε συνεργάτης να διατηρεί ανταγωνιστικό αλλα και εύγεστο προφιλ.
 

Δημιουργία Καταλόγου Ροφημάτων
 

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις φροντίζουμε να παρέχουμε στον υποψήφιο συνεργάτη κατάλογο όπου περιλαμβάνει καφές, διάφορες παραλάγες καφέ καθώς επίσης δημιουργούμε συνταγές ροφημάτων καθώς και signature beverages.
 

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!