Τρόποι Παραγγελίας

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα του www.e-vk.gr  χρησιμοποιείστε τη διαθέσιμη φόρμα παραγγελίας. 

Προσθέστε τα επιθυμητά προϊόντα στο ΚΑΛΑΘΙ σας (ΑΓΟΡΑ). Συνεχίστε με τις αγορές σας ή επιλέξτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, προχωρώντας στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο του καλαθιού σας, να προσθαφαιρέσετε οποιοδήποτε προϊόν ή/και να αυξομειώσετε την ποσότητα του. Πριν την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της παραγγελίας σας (checkout), ελέγξτε προσεκτικά αν συμφωνείτε με τα επιλεχθέντα προϊόντα και τις ποσότητές τους, όπως αυτά φαίνονται στο καλάθι αγορών σας, και διορθώστε πιθανά σφάλματα με κλικ στις σχετικές επιλογές. Επιλέξτε τρόπο πληρωμής και είστε έτοιμοι για το τελικό checkout (ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ)!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά μόνο σαν εγγεγραμένος χρήστης. Ζητήστε μας να σας ανοίξουμε λογαριασμό συμπληρώνοντας τα στοιχείας σας στο πεδίο "ΕΓΓΡΑΦΗ". Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας έχετε την δυνατότητα να δείτε το ιστορικό παραγγελιών και συναλλαγών σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέγοντας "ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ" από το menu του λογαριασμού σας.

Μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail που θα ενημερώνει για την επιτυχή καταχώριση της παραγγελίας. 
Για τα προϊόντα εκτός αποθέματος, μπορείτε να ενημερωθείτε επιλέγοντας τον σύνδεσμο "ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΗΜΕΡΩΘΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" ή επικοινωνώντας μαζί μας.

 
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!