Εταιρεία

Το 1929 ο Γεώργιος Βεργανελάκης ίδρυσε την επιχείρηση τοπικών αναψυκτικών με έδρα την Σούδα.
Η εταιρεία αναπτύχθηκε και μετεξελίχτηκε με την βοήθεια του γιου του Ιωάννη Βεργανελάκη και της οικογένειας του που συμμετείχαν σαν ομάδα ακολουθώντας σταθερά βήματα προόδου.

Το 2008 η εταιρεία έχοντας πλέον νέα πλάνα ανάπτυξης περνάει σε μεταβολή μετοχικής σύνθεσης και μετονομάζεται σε "Βεργανελάκης - Κοτσιφάκης Α.Ε.Β.Ε.".

 
Σκοπός

Η εταιρεία κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση από τον ανταγωνισμό, επιλέγοντας την εξειδίκευση σε κάθε κατηγορία προϊόντων που αναλαμβάνει να διακινήσει με έμφαση στην υψηλή ποιότητα εμπορευμάτων και υπηρεσιών!

Οργάνωση – Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελεί το πολυτιμότερο περιουσιακό της κεφάλαιο.
Όλα τα στελέχη της, το προσωπικό της και οι εξωτερικοί συνεργάτες της, αποτελούν την επαγγελματική ομάδα που επιδιώκει να ανταποκριθεί πλήρως με την κατάρτιση και την πολύχρονη επαγγελματική τους εμπειρία στον στόχο της εταιρείας να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις αποτελεσματικές λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες.

Υποδομές

Η εταιρεία μας, λειτουργεί σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περίπου 10.000 τ.μ., διαθέτοντας πλούσια υλικοτεχνική υποδομή που αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις της πληροφορικής και των επικοινωνιών (συστήματα Logistics, GPS, συστήματα παραγγελιοληψίας κά.) καθώς και με ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων!

Διαχείριση Ποιότητας !

Η διαρκώς αυξανόμενη σημασία της υψηλής και πιστοποιημένης ποιότητας σε όλες της εκφάνσεις του επιχειρηματικού τομέα, είναι ολοένα και πιο εμφανής και επιτακτική! Για την "Βεργανελάκης – Κοτσιφάκης Α.Ε.Β.Ε." η υιοθέτηση της κουλτούρας Ολικής ποιότητας αποτελεί στρατηγική επιλογή της Διοίκησης για τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της! Για τον λόγο αυτό η εταιρεία ανέπτυξε και εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης της ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και ΙSO 22000 θέτοντας υψηλότερα τον πήχη στην επιχειρησιακή της οργάνωση και λειτουργία στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσης της.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!